Dubbel glas plaatsen met een minihijskraan

Clif Compactkraanverhuur uit Lunteren is specialist in het plaatsen van dubbel glas. Wij maken hierbij gebruik van één van onze minihijskranen. Voor diverse klanten in heel Nederland hebben wij op een vakkundige wijze dubbel glas geplaatst met een compactkraan. Moet u als glaszetter dubbel glas plaatsen op hoogte, is het dubbel glas te zwaar om te tillen of is het glas te groot om met de hand te plaatsen? Clif Compactkraanverhuur helpt u met het plaatsen van het glas. Bekijk de hijsprojecten van dubbel glas plaatsen of neem direct contact met ons op. U kunt rekenen op de hijskwaliteiten van Clif Compactkraanverhuur.

 

  • Dubbel glas plaatsen met Clif

    De ervaren machinisten van Clif helpen u graag bij het dubbel glas plaatsen. Afhankelijk van de te hijsen last kijken wij welke compacte hijskraan het beste kan worden ingezet voor uw project. Onze minihijskranen worden vrijwel altijd verhuurd met een ervaren machinist. Uiteraard helpen wij graag een handje mee bij het dubbel glas plaatsen.

  • Huuraanvraag voor dubbel glas plaatsen

    Wilt u Clif Compactkraanverhuur inzetten voor dubbel glas plaatsen? Plaats direct een huuraanvraag via het formulier. Heeft u een spoedaanvraag? Bij voldoende beschikbaarheid kunnen wij direct voor u aan de slag. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van vakkundige compactkraanverhuurders. Bel of app Bernard Hardeman: 06 11 20 34 25.

  • Flexibel en sterk in hijsen
  • Werkzaam door heel NL
  • Flexibel inzetbaar

Clif Compactkraanverhuur inhuren voor uw project?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Referenties