Schoorsteen plaatsen met een minihijskraan

Clif Compactkraanverhuur uit Lunteren is specialist in het hijsen bij een schoorsteen plaatsen. Wij maken hierbij gebruik van één van onze minihijskranen. Voor diverse klanten in heel Nederland hebben wij op een vakkundige wijze een schoorsteen geplaatst met een compactkraan. Moet u als schoorsteenbouwer een prefab schoorsteen plaatsen en is de ruimte beperkt? Clif Compactkraanverhuur helpt u met het schoorsteen plaatsen. Bekijk de hijsprojecten van schoorsteen plaatsen of neem direct contact met ons op. U kunt rekenen op de hijskwaliteiten van Clif Compactkraanverhuur.

 

  • Schoorsteen plaatsen met Clif

    De ervaren machinisten van Clif helpen u graag bij het schoorsteen plaatsen. Afhankelijk van de te hijsen last kijken wij welke compacte hijskraan het beste kan worden ingezet voor uw project. Onze minihijskranen worden vrijwel altijd verhuurd met een ervaren machinist. Uiteraard helpen wij graag een handje mee bij het schoorsteen plaatsen.

  • Huuraanvraag voor schoorsteen plaatsen

    Wilt u Clif Compactkraanverhuur inzetten voor het schoorsteen plaatsen? Plaats direct een huuraanvraag via het formulier. Heeft u een spoedaanvraag? Bij voldoende beschikbaarheid kunnen wij direct voor u aan de slag. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van vakkundige compactkraanverhuurders. Bel of app Bernard Hardeman: 06 11 20 34 25.

  • Flexibel en sterk in hijsen
  • Werkzaam door heel NL
  • Flexibel inzetbaar

Clif Compactkraanverhuur inhuren voor uw project?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Referenties