Staal zetten met een minihijskraan

Clif Compactkraanverhuur uit Lunteren is specialist in staal zetten. Wij maken hierbij gebruik van één van onze minihijskranen. Voor diverse klanten in heel Nederland hebben wij op een vakkundige wijze staal gezet met een compactkraan. Heeft u als staalmontagebedrijf een montageproject waarbij de ruimte beperkt is? Of heeft u te maken met een ingewikkelde staalconstructie waar geen ruimte is voor een standaard hijskraan. Clif Compactkraanverhuur helpt u met het staal zetten. Bekijk de hijsprojecten van staal zetten of neem direct contact met ons op. U kunt rekenen op de hijskwaliteiten van Clif Compactkraanverhuur.

 

  • Staal zetten met Clif

    De ervaren machinisten van Clif helpen u graag bij het staal zetten. Afhankelijk van de te hijsen last kijken wij welke compacte hijskraan het beste kan worden ingezet voor uw project. Onze minihijskranen worden vrijwel altijd verhuurd met een ervaren machinist. Uiteraard helpen wij graag een handje mee bij het staal zetten.

  • Huuraanvraag voor staal zetten

    Wilt u Clif Compactkraanverhuur inzetten voor staal zetten? Plaats direct een huuraanvraag via het formulier. Heeft u een spoedaanvraag? Bij voldoende beschikbaarheid kunnen wij direct voor u aan de slag. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van vakkundige compactkraanverhuurders. Bel of app Bernard Hardeman: 06 11 20 34 25.

  • Flexibel en sterk in hijsen
  • Werkzaam door heel NL
  • Flexibel inzetbaar

Clif Compactkraanverhuur inhuren voor uw project?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Referenties